Schermafbeelding 2012-06-03 om 14.04.23
  • Zo 3 Juni

Worst&Dorst = voetbalmania op Strijp-S

Over twee weken breekt alle gekte weer los. Vanaf het moment dat Nederland de bal aftrapt leven we alleen nog maar Oranje. We dragen Oranje, we horen Oranje, we zien Oranje. Als een virus verspreidt de kleur zich over ons hele lichaam. We praten,schreeuwen, dansen, lachen en huilen. We ademen Oranje. En dat vinden we helemaal te gek.

Iedere twee jaar lijkt ons land plat te liggen door de Oranjekoorts. Een griepje, dat gepaard gaat met honger en dorst… heel veel dorst. Goed nieuws voor de zieken, want naast alle activiteiten in de stad en daaromheen, is nu ook in het Ketelhuis op Strijp-S de eindeloze dorst te lessen. Het Ketelhuis opent haar deuren voor het nieuwe concept Worst & Dorst, die van het EK een “Bourgondisch topfeest” belooft te maken.

Worst & Dorst
Tijdens de wedstrijden van Nederland hangt er in het Ketelhuis een groot scherm aan de muur. Voor €5,- koop je een kaartje, waarvoor je niet alleen met de wedstrijd kunt meeschreeuwen, maar ook een broodje worst en een liter bier krijgt. De overwinningen worden gevierd met topdj’s en acts van Eindhovense bodem. En bij een afname van 3 wedstrijden krijg je een winning Worst&Dorst shirt. Kijk, da’s leuk winnen!


Zal het
Eindhovense feest duo Piet & Pino geheel gratis komen optreden?

Tickets & programma

Kaarten voor Worst&Dorst zijn verkrijgbaar bij Magda (bergstraat 41), Dr.Ink (kerkstraat 28), Royal Sneakers (bergstraat 17) en het Ketelhuis (Strijp-S).

www.worstendorst.com | www.facebook.com/worstendorst

Tekst door Renee Manders