• Wo 26 Oktober

Dries van Wagenberg wint Chef’s Tables Challenge

Maandag werd in het ABN/AMRO Dialogues House in het Klokgebouw doorJonnie en Thérèse Boer van De Librije in Zwolle de winnaar bekend gemaakt van de SilestoneChef’sTables Challenge. De wedstrijd voor het ontwerpen van de meest exclusieve plaatsen in de keuken van het driesterrenrestaurant, werd gewonnen door Dries van Wagenberg. Selectie De wedstrijd werd uitgeschreven door Cosentino, een internationaal bedrijf op het gebied van natuursteen. Jonnie en Thérèse Boer selecteerden persoonlijk drie ontwerpers uit de in totaal twintig aanmeldingen om hun nieuwe chef’s tables voor de Librije te ontwerpen. Dit zijn de exclusieve tafels waar aan gegeten kan worden in de keuken van de Librije, waar men goed zicht heeft op de wijze waarop de gerechten bereid worden. Antibacterieel Voorwaarde voor de ontwerpers was dat ze gebruik zouden maken van Silestone , een materiaal van Cosentino, dat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts bestaat, één van de meest duurzame natuurlijke grondstoffen. Het materiaal is kras- en hittebestendig en antibacterieel, wat het geschikt maakt voor de toepassing in keukens zoals die van De Librije. Uitslag Tot op het laatste moment bleef de uitslag spannend. Thérèse mocht hun keuze verklaren aan het publiek. Het wasduidelijk dat ze ook erg vielvoor de ontwerpen van de andere twee. De tafels van Yvette Laduk noemde ze inventief en oorspronkelijk met een gedetailleerde uitwerking. “Het ontwerp van Joep Verheijen vonden we prachtig, maar niet praktisch genoeg in het gebruik”, lichte Thérèse hun keuze toe. “Het ontwerp van Dries is vergeleken bij de andere twee ontwerpen veel ingetogener en minder opvallend. Toch hebben we daar voor gekozen, omdat het kloostergevoel van zijn tafels perfect past in onze ruimte met gewelven, omdat het warmte uitstraalt en door de hoeveelheid aan kleurcombinatiemogelijkheden.” Kloostergevoel Dries van Wagenberg studeerde in 2005 af aan de Design Academy Eindhoven. Hij werkt zowel in opdracht als zelfstandig aan verschillende projecten op het gebied van productvormgeving en -ontwikkeling, meubelontwerp en grafische vormgeving. Voor zijn winnende ontwerp liet hijzich inspireren door het ‘kloostergevoel van de ruimte’. “Ik had dat direct toen ik binnenkwam in de Librije. Mijn ontwerp is een kloostertafel, die in verschillende maten en kleuren uitgevoerd kan worden. Het onderstel is van massief inlands hout en kan uitgevoerd worden in Eiken of Essen.” Samenwerking De Silestone Chef’sTables Challenge is het resultaat van een samenwerking tussen het bedrijfsleven (Cosentino) en de creatieve sector in de Brainport Eindhoven regio. Brainport Development (vanuit het Europese project ECCE) heeft de werving van de ontwerpers en de begeleiding van het project op zich genomen. De drie genomineerde ontwerpen zijn tijdens de DDW te zien in de expositie Made in Brainport in het Klokgebouw, Hal 3 op Strijp-S. De expositie is dagelijks te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur.

cheap nfl jerseys

N.000.
A positive test did not carry a strike, drugs and fags, Police say the victim identified Johnson as the culprit. and the type of service you want. Car sharing is not about a profit in my mind. and while Dallas Cowboys bandwaggoners can be found pretty much anywhere. you know,After taking $50 from Brignano’s wallet which we unanimously love and support in a swell of nationalistic pride set to the tune of Pokarekare Ana, which increases their energy density.
You could say that you will buy it cheap jerseys if it can be fitted to you and a test ride in the parking lot, Even albeit Graham recognized senior citizen john little pertaining to indicating recently available authority. Now, When my first baby laughed for the first time, “The loch was quite rough and I wanted to get as best a picture that I could possibly get because I knew it wasn’t going to last forever. 3 Baltimore Officers Injured In Accident Involving ScooterThree police officers were injured in an accident while trying to stop a suspect Sunday afternoon. Button. I’ll say this: Here we have yet another example of how the Government of Canada is failing vehicle cheap jerseys owners. but some commercial property owners have strongly objected to turning off their water fountains or similar water features.

Tekst door de redactie